2010. már 22.

LMP: az aktivistáknak köszönhető a siker

írta: tothnorbert
LMP: az aktivistáknak köszönhető a siker

A Lehet Más a Politika köszöni minden tagjának, aktivistájának és szimpatizánsának, hogy az elmúlt hetekben, az ajánlószelvény gyűjtés időszakában közös munkával közelebb segítették a pártot a sikerhez, és ezáltal az országot ahhoz, hogy valódi politikai alternatíva jelenjen meg a parlamentben.

Az LMP választmánya nagyra becsüli mindazt a munkát, amit az aktivisták és támogatók koruktól, nemüktől, végzettségüktől, foglalkozásuktól függetlenül a közös cél érdekében végeztek. Biztosak vagyunk benne, hogy az önérdektől mentes önfeláldozás és lelkesedés meghozza a gyümölcsét, és az LMP hamarosan a parlamentben fogja képviselni a fenntarthatóság, a demokratikus részvétel és a társadalmi igazságosság elveit.

Csak egyetérteni tudunk Tölgyessy Péterrel, aki ma reggel a Kossuth rádióban ezt mondta: „nem lehet eléggé tisztelni és dicsérni a Lehet Más a Politika aktivistáit, pontosan azt tették ugyanis, ami országunkban leginkább hiányzik: egy ügy érdekében akkor alapítottak pártot, amikor még igencsak szerény volt az esély a sikerre. Nem a pénzért, a nyilvánosság csillogásáért dolgoztak, hanem jobbára tiszta hazaszeretetből. Ha valamire, hát pont erre, a közvetlen érdek nélküli elszánásra volna szüksége a beteg országnak...”

Mi, LMP-sek már tudjuk: az ország gondjaira van pozitív, előremutató és fenntartható megoldás. Tudjuk, hogy nem kell beletörődni az elmúlt húsz év nyomasztó gyakorlatába, hogy ez az ország lehet olyan, amilyennek szeretnénk. Az LMP aktivistáinak óriási szerepe van abban, hogy az előttünk lévő három hétben még több embernek megmutassuk, hogy Magyarországon is lehet tiszta a közélet, élhető a környezet és békés a társadalom, ha mindannyian részt veszünk és szavazatunkkal változtatunk a mostani állapotokon. Az LMP aktivistáinak rengeteget köszönhetünk már most is. Ők azok, akik bebizonyították és hitelesen képviselik, hogy IGEN, LEHET.

Az LMP választmánya és Karácsony Gergely kampányfőnök.

Szólj hozzá

kampány karácsony gergely választmány lmp