2015. feb 25.

Hangulat? Az van.

írta: szénhidra
Hangulat? Az van.

Pontosan két hete tartotta sajtótájékoztatóját Komlósi Csaba képviselő EKF ügyben. Már akkor kijelentette, hogy Nyitrai és Horváth ogy-i képviselők ostobaságokat hordanak össze. Ezt követően a múlt héten a rektor diplomatikusan elküldte melegebb éghajlatra a nyilatkozó ogy-i képviselőket.

Aztán a nagy büdös csend után megszólalt Nyitrai Zsolt, a polgármester és a szocialisták is. Nem kapkodták el. Komlósi azért jelezte:

A szocialista párt egykor reményteljes politikusának is eszébe jutott, hogy x hét után mondania kellene valamit EKF ügyben. Valamit mondott is, de a pálmát azért csak Nyitrai Zsoltnak sikerült elvinnie! Két dolgot ajánlok a képviselő úr figyelmébe:

1. Olyan felsőoktatási intézmény típust, hogy "tudásközpont" a magyar felsőoktatási törvény nem ismer. Sunnyoghat egy ideig, de előbb utóbb kénytelen lesz a szájára venni a főiskola v. egyetem szavakat.

2. Igen, valóban rosszindulatú politikai hangulatkeltés folyik, amiben ő járt/jár az élen...

 Az "Egyetemet Egernek" facebook oldal már gyűjtögeti a kapcsolódó cikkeket, írásokat, csatlakozzatok, ha ti is egyetértetek azzal, hogy Egernek egyetem kell. Mi támogatjuk a célt, a fix.

lmp_kép.jpg

Szólj hozzá

csarnó ákos MSZP LMP Eger EKF Nyitrai Zsolt komlósi csaba