2013. feb 07.

Kilóg a lóláb! 2.

írta: szénhidra
Kilóg a lóláb! 2.

Nem olyan régen megvizsgáltuk, hogy vajon a város hivatalos újságjában milyen arányban jelennek meg a képviselő testületben mégiscsak 1/3 arányban ülő ellenzéki képviselőkről, pártokról hírek, beszámolók. Akkor szomorúan állapítottuk meg, hogy közelít a nullához ez a szám.

Azóta megint megvizsgáltuk az ebben az évben megjelenő példányokat, természetesen semmi javulást nem találtunk. Viszont kicsit jobban elmélyültünk a cikkekben és olyat találtunk, hogy majd megszakadtunk a röhögéstől.

A Magazin a tavalyi decemberi és az idei januári számaiban mind a Fidesz, mind a KDNP irodáját bemutatta. Eddig más párt irodájával nem foglalkozott. Bocsánat, a KDNP-nek székháza van Egerben. Értik, SZÉKHÁZA!!! :D

szekhaz01.jpg

Ez egyszerűen hihetetlen, ekkora vastagbőr egyszerűen nincs, és mégis van! Azt hiszem itt az ideje, hogy írjunk egy levelet az Egri Magazin szerkesztőjének, hogy vajon ellátogatnak-e az LMP megyei irodájába a közeljövőben, vagy esetleg sürgősen felejtsük el ezt?

Nem érzi ezt senki iszonyúan kínosnak? Talán itt az ideje elgondolkodni a nyílt propaganda megszüntetéséről, mert ez rosszabb lesz, mint a Rendőrakadémia sorozat, csak szólunk.

dr. Csarnó Ákos

képviselő, LMP

Szólj hozzá

fidesz kdnp propaganda lmp