2011. dec 13.

Jó helyre kerültek az adományok!

írta: szénhidra
Jó helyre kerültek az adományok!

December 5-én hétfőn, Mikulás nap előtt nagy sürgés forgás kerekedett az LMP egri irodája körül. A novemberben először csak családi és baráti szinten elkezdett használt ruha és játék gyűjtögetés a rendezvény előtti napokban már célegyenesbe ért, és hatványozott mennyiségben érkezett adomány és felajánlás. Ismerősök, kollégák is besegítettek, olyannyira, hogy pillanatokra felmerült bennünk: lehet hogy kicsi lesz a rendelekzésünkre álló hely!

De mi is történt aznap?

Sok jószándékú ember a társadalmi különbségek ellen és a fenntarthatóság érdekében egri nagycsaládosoknak szervezett egy olyan napot, amit talán mindenki megemleget még a jövőben. A rengeteg összegyűjtött ruha, cipő és játék aznap gazdára talált az egri nagycsaládosok körében. Így sok egri családnak lett szebb az ünnep, lesz szebb a karácsony. 

Napokkal korábban elkezdtünk rendezkedni, beszereztük a szükséges eszközöket: volt aki fogast, volt aki padot hozott, de volt aki főzött és sütött. Mindenki, aki aznap betért hozzánk nemcsak szabadon és térítés mentesen válogathatott a felajánlások között, de nyugalmas körülmények között forralt bort és házi pogácsát is kóstolhatott és még mikuláscsomagot is haza vihetett!

Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki segített, hogy ilyen eredményes napot tartahttunk: minden felajánlónak, minden segítőnek és főszervezőnek.  A tudat, hogy jó helyre kerültek a felajánlások…  már ezért megérte!

 

Szólj hozzá

szegénység adomány nagycsaládosok lmp eger