2010. feb 16.

Lehet más a vidék is: bemutatkozás Egerben

írta: Sophie_27
Lehet más a vidék is: bemutatkozás Egerben

Hétfőn Egerben sajtótájékoztató keretében mutatta be a Heves megyei egyéni választókerületekben indulni szándékozó jelöltjeit a Lehet Más a Politika (LMP).

Az 1-es számú, egri körzetben Juhász Mihály, az EGAL Klub vezetője vállalta a megmérettetést, a 2-es, pétervásárai választókerületben Ivády Gábor, Ivád polgármestere, a 3-as, gyöngyösi körzetben dr. Lukács Zoltán ügyvéd, a 4-es számú, hatvani kerületben Püspöki Gábor szociológus, az 5-ös, hevesi körzetben ifj. Bari József szociális munkás, míg a 6-os számú, füzesabonyi választókerületben Gócza Gábor tanár.

A megyei listát még nem állították össze, viszont az már bizonyos, hogy az LMP országos listájának előkelő 5. helyén szerepel majd Ivády Gábor. 
Az eseményen szó esett a Lehet más a vidék elnevezést viselő tizenkét pontos vidékfejlesztési választási programról, amelynek főbb pontjai közé tartozik a földtulajdon rendezése, a spekulatív haszonszerzés elleni fellépés, de például az önkormányzatok finanszírozási, elosztási rendszerének átalakítása is.

Forrás: 2010.02.08. heol.hu

Szólj hozzá

sajtó heves megye lmp ivády gábor választás 2010 juhász mihály püspöki gábor gócza gábor lukács zoltán ifj bari józsef