2010. feb 15.

Bemutatkoztak az LMP megyei jelöltjei

írta: Sophie_27
Bemutatkoztak az LMP megyei jelöltjei

Juhász Mihály az Egal Klub vezetője is szerepel az LMP választási listáján. A Lehet Más a Politika Heves megyei szervezete sajtótájékoztató keretében mutatta be heves megyei egyéni országgyűlési képviselőjelöltjeit ma délután, a Bartakovics Béla Közösségi Házban. 

Egy másfajta vidékpolitika, új finanszírozási rendszer az önkormányzatoknak, az adórendszer átalakítása, a közösségi élet erősítése és a tömegközlekedés megreformálása is szerepel a párt programjában, amiről Ivády Gábor tájékoztatta a megjelenteket.

Elképzeléseikben szabadabb keretet adnának az önkormányzatok gazdálkodásának, viszont szigorúbban ellenőriznék a közfeladatok ellátását. Nagyobb hangsúlyt helyeznének az iparűzési adóra, támogatva a kis és középvállalatokat. A közösségi élet fellendítésének a civil szervezetek erősítése lehet az alapja, foglalta össze néhány pontban a párt programját a politikus.

A jelölteket országszerte helyi sajtótájékoztatókon mutatják be a közvéleménynek. Egerben ma bemutatkozott Püspöki Gábor szociológus Hatvan, dr. Lukács Zoltán ügyvéd Gyöngyös, Ivády Gábor, Ivád polgármestere Pétervására, Juhász Mihály Eger, ifj. Bari József szociális munkás Heves és Gócza Gábor tanár, aki Füzesabony körzetében kíván indulni a választásokon. 

Forrás: egriszin.hu Holló Miklós

Szólj hozzá

ivády gábor