2009. aug 16.

Ki a legboldogabb?

írta: Sophie_27
Ki a legboldogabb?

 Amikor  a reklámokat figyeljük, csupa olyan embert látunk akikkel szeretnénk vagy azonosulni, vagy ágyba bújni.

Modelleket láthatunk a magazinok címoldalán, akiket irigylünk kinézetük miatt és úgy gondoljuk (például mi férfiak a férfiakról), hogy nekik aztán könnyű dolguk van, azt a lányt döntik le a lábukról amelyiket csak akarják.

De vajon tényleg ők vannak a legjobb helyzetben?

Az emberek amikor párt választanak maguknak, akkor olyan személyekre figyelnek fel elsősorban akikről úgy gondolják, hogy hozzájuk való. Minél szebb valaki és minél inkább ennek tudatában van, annál inkább leszűkül a potenciálisan szóba jöhető partnerek száma, hiszen csak hasonlóan jól kinéző emberekre  néz vágyakozva.

Ebből a gondolatmenetből kiindulva a címlapon szereplő modellek amikor az utcán közlekednek rengeteg csúnya embert látnak akik nem mozgatják meg sem az agyuk, sem a hormonjaik legapróbb molekuláját sem. Viszont a világ legrondább férfija bármerre is néz (mivel saját magához igazítja a mércét) csupa szép, csinos, szexi, lehetséges partnert lát maga körül. Neki nem kellenek magazinok, ő csak leugrik a boltba és úgy érzi magát mintha Playboy nyuszik közé csöppenne. Ha pedig még pénze is van...

Nos akkor ki a legboldogabb?

 

http://ivadygabor.blog.hu/

Szólj hozzá

humor ivády gábor