2015. okt 07.

Lázár hátba döfte Nyitrait

írta: szénhidra
Lázár hátba döfte Nyitrait

Az országgyűlési képviselő figyelmét elkerülte a miniszter nyilatkozata amit a földprivatizációval kapcsolatban tett.

Ugyanis a hétfői forgalomlassító demonstrációnkra reagált kedden a Fidesz megyei elnöke, dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő. Véleménye szerint földlopás helyett „új földosztásról” van szó:

"Egy nyilvános licit indul majd, amelyen kizárólag helyben lakó, földműves magyar állampolgárok jelentkezhetnek – fejtette ki Nyitrai Zsolt, aki értetlenül áll a vádaskodás előtt, mely szerint a kormány ismeretségi körében szeretné szétosztani a földeket. A további félreértések elkerülésért leszögezte: a több száz milliós bevételt az állam Magyarország fejlesztésére kell és szeretné fordítani."

Ezen nagyot röhögtünk itt az egri elempében. Már csak azért is, mert Lázár János a napokban az alábbiakat nyilatkozta (amiről a képviselő valószínűleg nem tudott):

"Nem hiszem, hogy bármelyikük is ezt akarja, hogy ezen a pár százezer hektárom elkezdjünk gazdálkodni, és amikor szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor a fideszes menedzsment lopja szét...”

Aki nem hinné nézze csak meg az alábbi videót:

 

 

Amúgy pedig ha már a (rabló)privatizációt tartják megoldásnak miért is nem inkább a feljelentésen gondolkodik a képviselő úr? Meg Lázár miniszter úr.

 

dscf1624.jpg

 

A hétfői akciónkról ide kattintva lehet bővebben olvasni.

 

 

Szólj hozzá

lázár jános rabló lmp nyitrai zsolt földügy