2012. dec 01.

A zsidók listázásához

írta: szénhidra
A zsidók listázásához

tel_taplo.jpgSzeretném felhívni mindenki figyelmét egy apró, de annál fontosabb értelmezési kérdésre. A hét elején a magyar Országgyűlésben az alábbi sötétostoba beszédet hallhattuk:

Itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a Magyar Országgyűlésben és kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára.

Ízlelgessük... francokat, ezt nem lehet, ezt ki kell köpni! A Jobbik képviselője, frakcióvezető-helyettese és a Külügyi Bizottság alelnöke képes volt erre a szellemi teljesítményre, miszerint az itt élő zsidókat össze kell írni. Azóta persze tudjuk, hogy Marci pongyola volt, meg nem is úgy volt, meg nem is papírból olvasta fel, tehát teljesen félre olvasta... izé nem olvasta félre... na mindegy.

Szóval magyarokra hoznátok vészkorszakra emlékeztető intézkedéseket? Magyar állampolgárokkal, a Magyar Állam tagjaival szemben vagytok ilyen kemény gyerekek? A következő lépés a cigányok listázása? Vagy a piros pöttyös fenekűeké? Végérvényesen bebizonyítottátok egytől-egyig, hogy igazi kis nácik vagytok kívül-belül. Ráadásul még ostobák is, ha a magyarságot tényleg veszélyeztető piréz fenyegetést nem ismeritek föl itt a nagy harc közepette.

De mi ismerünk titeket.

Szólj hozzá

zsidózás cigányozás