2010. aug 21.

Mida Vivien

írta: kebes
Mida Vivien

Eger 10. választókerület: Mida Vivien

Fiatal korom ellenére – ugyanis még csak 18 éves vagyok – érdeklődéssel figyelem a közélet eseményeit.

Sajnos a korosztályombeliek többsége szinte egyáltalán nem foglalkozik a politikával, ezért leginkább az ő figyelmüket szeretném felhívni arra, hogy ne legyenek közömbösek, nyissanak a politika felé, hisz részvételükkel hatékonyan befolyásolhatják a jövőjüket.

Az LMP azért ragadott meg, mert számos olyan problémával foglalkozik, amely nem csupán nekünk, hanem szűkebb és tágabb környezetünknek is az előnyére válik. Nagy fontosságot tulajdonítok a természetvédelemnek, az egészséges környezet, az egészséges életmód megteremtésének, de felelősséggel kell viselkedni útitársainkkal, az állatokkal és a növényekkel szemben is.

A későbbiekben médiatechnológiát szeretnék tanulni, és remélem, hogy egyszer majd a médián keresztül nagyon sok embernek üzenhetem: a környezetünk óvása, a felelős emberi magatartás nagyon fontos és mindenki hozzájárulhat apró változtatásokkal a globális célok eléréséhez.

Helyi célkitűzéseink közé tartozik az élhetőbb Eger, különösen az élhetőbb Északi lakótelep megteremtése, a zöldfelületek és a közösségi terek minőségének és számának növelése, új bicikliutak létrehozása, a helyi lakosság közvetlenebb képviselete és érdekérvényesítése az önkormányzatban, valamint a döntéshozás és a pénzkezelés átláthatóbbá tétele. 

 

Szólj hozzá

eger önkormányzati választások 2010 mida vivien