2010. feb 16.

Az LMP hatvani jelöltje Püspöki Gábor

írta: Sophie_27
Az LMP hatvani jelöltje Püspöki Gábor

Püspöki Gábor

Püspöki GáborHatvanban születtem, 40 éves vagyok és házas. Az ELTE Szociológia szakán végeztem, és újságíróként, fordítóként dogozom. Mindig is foglalkoztatott az emberek és a közösségek problémáinak feltárása, működésük megértése.  

Vallom, hogy lehet más a politika, mint amilyet az elmúlt húsz évben mindannyian megtapasztaltunk - országosan és itt, Hatvanban és környékén is. Az LMP-vel együtt vallom, hogy az embereknek nem csak 4 évente kellene véleményt mondaniuk a politikusok tevékenységéről. Vallom, hogy a politika nem egy kiváltságos réteg magánterülete, hanem mindenki dolga.

Az, hogy a közélet állapota és az emberek véleménye a politikáról már nem is lehetne rosszabb, legfőképpen annak köszönhető, hogy a jelenlegi parlamenti pártok gyerekként kezelik az embereket. Pedig a politika mindannyiunk ügye. Az határozza meg ugyanis mindennapi életünk alapfeltételeit: hogy mennyit adózunk, vagy mennyibe kerül az orvosi ellátás, helyi szinten pedig, hogy az autóbusz állomást költöztessük-e el, vagy szélesítsük ki a vasúti hidat. A politika dönt arról is, hogy a falvakban mindenki számára megteremtsük a gazdálkodás lehetőségét, vagy a helyi emberekkel és értékekkel mit sem törődő, és génkezelt növényekkel operáló multinacionális vállalatoknak adjuk a földet. Minderről nem lehet négyévenként leadott egyetlen vokssal dönteni. Az embereket be kell vonnia a politikába, mert igazságosabb és jobb társadalom csak mindannyiunk részvételével jöhet létre. 

Azért lettem az LMP képviselőjelöltje, hogy segítsem az új párt parlamentbe jutását, hogy bebizonyíthassuk, hogy lehet más a politika.  

Támogatásukat szívesen fogadom.

Hasznos infók:

Püspöki Gábor (LMP) - Heves megye 4. számú választókerülete
Az egyéni választókerület térképe >  
Ajánlószelvény gyűjtőhelyek >  
Segítség az ajánlószelvény kitöltéséhez >  

Elérhetősegeim:
- e-mail: puspoki.gabor@lehetmas.hu

Ajánlószelvényeiket személyesen is leadhatják:

- 3000  Hatvan, Kossuth tér 10. - Optika bolt
- 3000  Hatvan, Horváth M. úti Északi lakótelep 1. - Toptika Szemvizsgáló üzlet (a Penny Market mögött)
- 3000 Hatvan, Horváth M. út 20. - Windsor Pub
- 3000 Hatvan, Újhatvan, Rákóczi út - Retro Cafe
- 3024 Selyp, Cukorgyári út 14. - Papírvirág Kisáruház

Szólj hozzá

hatvan jelöltek lmp kopogtatócédula választás 2010 püspöki gábor