2009. jún 05.

A Lehet Más a Politika változást kínál!

írta: Sophie_27
A Lehet Más a Politika változást kínál!

 Lehet Más a Politika (LMP) és a Humanista Párt arra hívja fel a választók figyelmét, gondolkodjanak el alaposan a hátralevő napokban, melyik párt mellett teszik le a voksukat június 7-én - mondta Ivády Gábor, az LMP EP-képviselőjelöltje miskolci sajtótájékoztatóján, szerdán.

A Heves megyei Ivád polgármestere, a párt listájának második helyét elfoglaló képviselőjelölt azt mondta: ez a négy nap áll rendelkezésére mindenkinek, hogy eldöntse, valóban változást, megújulást akar-e, avagy "be akarják betonozni" azt a politikai rendszert, amely az elmúlt húsz évben kialakult.

Meggyőződésünk, hogy azok, akik eddig az unió parlamentjében ültek, és most ismét a listákon szerepelnek, a jövőben sem tudják hatékonyan képviselni a magyar érdekeket - fogalmazott Ivády Gábor, aki szerint új arcokra van szükség Brüsszelben és Strasbourgban.
Ezek az emberek "lejárt szavatosságú politikusok" - tette hozzá.

Az LMP azokra a szavazókra számít, akik úgy vélik, hogy a politika lehet sokkal több, "mint úri mulatság", azt gondoljuk, hogy a politika valódi érdekképviselet - jegyezte meg a képviselőjelölt.

Ivády Gábor úgy fogalmazott: most itt a lehetőség a valódi, "jó" választásra..., "van egy jó európai parlamenti program, van egy jó lista" olyan szakemberekkel, akik kihívásnak és munkának tekintik a magyar érdekképviseletet.

Az LMP célja között szerepel a közélet "kitisztítása", mindenekelőtt a korrupció ellen kell fellépni - hangoztatta, megjegyezve: szándékuk az, hogy programjaikat kemény kézzel végigvigyék - mondta Ivády Gábor.

MTI                                                                                                  2009.06.03. 

Szólj hozzá

kampány sajtó ep kampány ivády gábor jakab jusztina