2016. ápr 29.

A nagy fideszes káder import

írta: kebes
A nagy fideszes káder import

Úgy látszik Hevesben rossz a termés fideszes káderekből. Hogy a jég verte-e el a helyi káder ültetvényeket, vagy a talajmenti fagyok tették tönkre, esetleg a belvíz az oka, azt nem tudom, de láthatólag Eger illetve a megye az idén jelentős behozatalra szorul.

import_narancs.jpgAzt hallani ugyanis, hogy végre újra lesz alelnöke a megyei közgyűlésnek. Eddig úgy tűnt, hogy Ifj. Herman egyszerűen pótolhatatlan, de tegnap végre azt olvashattuk, hogy megoldódik a kérdés. Az alelnök pedig honnan máshonnan érkezhetne, mint a székesfővárosból. Rögtön első nyilatkozatában el is mondta, hogy a megyéhez és Egerhez semmilyen kapcsolat nem fűzi, viszont régi barátja és munkatársa Nyitrai Zsoltnak…

De nem csak erre a magas és felelősségteljes pozícióra érkezik „külhoni” ember. A tegnapi városi közgyűlésen sürgősséggel került napirendre a Média Eger Kft. felügyelő bizottsági tagságáról lemondott Varga Ottó pótlásának kérdése. A közgyűlés többsége pedig egy bizonyos Poór Csaba jelölését támogatta. Ha az egri polgárok eddig nem túl gyakran találkoztak az illető úriember nevével, az nem az ő hibájuk, Poór úr ugyanis a kies Kiskunhalasról érkezik hozzánk!

Persze Fidesz közeli berkekben nem ismeretlen a neve, hiszen másképpen hogyan is jelölték volna erre a posztra. Azt lehet róla tudni, hogy már 2010-ben a Fidesz jelöltjeinek kampányát segítette Szegeden és pl. az orosházi városi televízió vezetője volt. Az utóbbi pozícióra őt jelölő helyi alpolgármester mondta róla a következőket: „ Az viszont tény, hogy Kubatov Gáborral nagyon jó ismeretségben van…”

Hát így megy ez és gondolom ennek az egésznek semmi köze nincs a közeljövőben a megyébe érkező uniós fejlesztési forrásokhoz.

Komlósi Csaba

Szólj hozzá

fidesz eger heves megye nyitrai zsolt felügyelő bizottság