2015. jún 05.

Megtámadták Egert (is)!

írta: kebes
Megtámadták Egert (is)!

eger_ostroma.jpgTudta Ön, hogy Lázár János török? Mondjuk ifjútörök, de azért mégiscsak. Mert azt ugye tudjuk jól, hogy Egert a törökök szokták megtámadni. Aztán az történt a minap, hogy Lázár János megtámadta Egert (is)! Ezt csak abból gondolom, hogy van Egernek egy díszpolgára, aki az utóbbi időben többet szerepel mindenféle sajtótermékekben, mint a teljes városvezetés együttvéve, beleértve még érdemdús, halálbüntetés párti országgyűlési képviselőnket is. No ez a díszpolgár, aki ellen állítása szerint lejárató kampány folyik, azt találta mondani, hogy aki őt támadja az Egert (is) támadja (vö. Gömöri: Velem együtt Egert is támadják). Ismerős ez a logika, kormány párti berkekből gyakran lehetett olyasmit hallani, hogy aki Orbánt, a kormányt stb. támadja, az Magyarországot támadja. Volt tehát kitől tanulni ezt az „érvelést”.

Csakhogy most éppen a fent említett Lázár (kormánypárti berek!) a mondta a következőket: „Bár a Magyar Paralimpiai Bizottság független a kormánytól, véleményem szerint Gömöri Zsoltnak azonnal távoznia kell… Ha nem teszi, akkor minden órával kárt okoz”.

Hát így megy ez, már a miniszterelnökséget vezető miniszterben sem lehet megbízni. 

 … és még egy apró megjegyzés. Az vajon megfordult-e Gömöri úr fejében, hogy én mint egri önkormányzati képviselő, amikor a díszpolgári cím visszavonását kezdeményezem, akkor éppen a város érdekeit védem? 

Komlósi Csaba

Szólj hozzá

eger lázár jános díszpolgár komlósi csaba