2014. okt 10.

LMP: vidámabb, mosolygósabb Egert!

írta: torosziget
LMP: vidámabb, mosolygósabb Egert!

Kampányzáró sajtótájékoztatón összegezte Új az irány, Eger! című programja főbb elemeit Csarnó Ákos, az LMP egri polgármesterjelöltje. Elhangzott, hogy csak betartható, megvalósítható ígéreteket tesznek és vidámabb, mosolygósabb várost teremtenének. 

Minden ígéretük betartható, megvalósítható, nem beszélnek a levegőbe - hangsúlyozta programjával kapcsolatban Csarnó Ákos, az LMP polgármesterjelöltje

A zöld párt politikusa szerint az elmúlt évek legnagyobb problémája a munkahelyteremtés elmaradása. Ők energetikai beruházásokkal, a környék mezőgazdaságának fellendítésével, zöld- és gyógyturisztikai fejlesztésekkel teremtenének megfelelő feltételeket az új munkahelyeket létrehozó vállalkozásoknak.

Létrehoznának egy szoftverfejlesztő központot is, ami sok fiatalnak biztosíthatna megélhetést, de más előnyökkel is járna.

Csarnó szerint a közbiztonság javításának kulcsa a polgárőrség, azaz a helyi közösségek erősítése.

A városi közlekedést a vasút bevonásával javítaná, de vizsgálják a zöld-hullám lehetőségét is a gyorsabb autós forgalom érdekében. A belvárosi rehabilitációról szólva a polgármesterjelölt azt mondta, ráfért a belvárosra a ráncfelvarrás, de több szerződést felül kell majd vizsgálni.

Kiemelte, hogy a város nagy problémája a fiatalok elvándorlása és a kultúra ellehetetlenült helyzete is.

Csarnó Ákos és az LMP képviselőjelöltjei vidámabb, mosolygósabb várost adnának az itt élőknek - hangzott el.

Csarnó Ákos: facebook oldal 
LMP Eger: facebook oldal

csarno_akos_asz_590.jpg

Forrás: tveger.hu

Szólj hozzá