2014. ápr 28.

Nesze neked Eger, egy híres embered van ebben az évezredben is

írta: szénhidra
Nesze neked Eger, egy híres embered van ebben az évezredben is

keep-nazis-outside_t.pngAzt mindenki a hozzáállásától tegye fügővé, hogy a Jobbik mennyire náci, neonáci (hasonlóakkal szabadon behelyettesíthető) avagy sem, de van itt egy-két megfontolandó dolog, ami a napokban történt Magyarországon és Egerben is.

Volt itt ugye egy választás, áprilisban sommás ítéletet hoztak a választók. Abba most nem mennék bele, hogy a pálya mennyire lejtett (egyesek szerint a 90 fokos betonfaltól a domboldalba festett focipályáig minden összehasonlítás létezik), szóval hagyjuk, maradnék inkább a nyers mateknál. A balos összefogás/kormányváltás/korszakváltás szlogen és a mögötte felsorakozó erők megbuktak. E tény leírásakor bármennyire is furcsa, semmilyen káröröm nincs. Mindazonáltal az eredmény és az előre törő széljobbról mindenképpen kell két szót váltani.

Előtte azért pár idézet (forrás index.hu):

"[a]z üldözés során Farkas Bélát a Sneider Tamás (I. rendű vádlott) vezette csoport utolérte, majd Farkas Bélát Sneider Tamás leütötte. Amikor a sértett földre került, az I. rendű vádlott és a társaságában levő személyek Farkas Bélát kézzel, botokkal és kábeldarabokkal ütlegelni kezdték, majd a földön fekvő sértettet összerugdosták"

vagy esetleg

„Sneider érintett volt egy Vona Gábort is érintő, a Jobbik gyöngyösi szervezetének lecserélésével végződő botrányban is. Az ő tanácsára lett Vona és a Heves megyei Jobbik kampányfőnöke Faragó Tamás, aki játékautomatákat üzemel, és az eredeti gyöngyösi Jobbik-alapszervezet vezetője szerint alvilági kapcsolatokkal is bír. Sneider volt az, aki úgy kommentálta a Jobbik és Faragó kapcsolatát, hogy "a maffiózókkal is jóban kell lenni".”

Rövid részlet a fentebb jelzett beszélgetésből (forrás index.hu, ott még hangfelvétel is van):

Czeglédi Ágnes: Azt neked is tudnod kell, meg te is tudtad, meg mindenkinek tudnia kell, hogy az összes játékterem üzemeltető környéke, annak jóban kell lennie Magda Robival. Ez az egyik. A másik ...(egyszerre beszélnek)

Sneider Tamás: Valószínűleg még maffiózókkal is kell, hogy jóban legyen.... hogy tárgyaljon esetleg velük

Czeglédi Ágnes: Persze...És te ilyen embert akartál Vona Gábornak kampányfőnöknek?

Sneider Tamás: Hát igen, jelen pillanatban...ettől függetlenül...

A családi kapcsolatok ügyében indult szép történetet inkább már fel sem hozom, persze akit érdekel, annak megírom...

Semennyire nem vagyok büszke arra, hogy egy olyan városunkszülötte lesz a parlament elnöke, aki földönfekvő embert rugdos. No persze, azoknak, akik olvassák e posztot és az érintett nem „ember” azoknak nem szól a poszt, azonban remélem olvassák többen, mások.

Esetleg akik szerint köztörvényes bűnözőkkel kokettálni cool, és a parlament alelnöke lenni éppen ennek ellenére cool, annak gratulálok.

Tököm kivan ezekkel a bujkálókkal, önmagukat felvállani nem akarókkal. Igenis álljon már ki, és mondja ki, én egy emberrugdosó, bűnözőkkel összekacsintó politikus vagyok. Mi több, a parlament alelnöke leszek!

u.i.

A Fidesz annak idején (2010) valami olyasmit mondott, írt, hogy csak ők lehetnek a széljobb akadálya. Hááááááát, piszkosul nem jöt be, (mert miközben a Fidesz 8%-ot vesztett és csak a választási törvény átírásával kapott 2/3-ot) addig a széljobb 4-5 %-ot erősödött és még mindig működnek a véleménytorzító portáljai, médiumai. Ezt vastagon a Fidesznek köszönhetjük, szóval, ha már sikerült ismét a hatalom nagy részét megkaparintani, tessék már csinálni valamit!

Vagy akkor mi kezdjük el! ;)

Szólj hozzá

neonáci sneider