2013. ápr 11.

Le mond-e aki sokat hiányzik?

írta: szénhidra
Le mond-e aki sokat hiányzik?

Elfogtunk egy levelet... Írtunk egy levelet Eger MJV jegyzőjének! Idézünk belőle:

A tavalyi év során, de idén is több hiányzást tapasztaltam egyes bizottságokban és a Közgyűlésen is.  Kérem ezért, hogy állítson össze és bocsásson rendelkezésemre egy olyan kimutatást, ami tartalmazza a 2012. és a 2013. év Közgyűléseinek egyes ülésein (ide értve a rendes és rendkívüli üléseket egyaránt) meg nem jelentek nevét.  Az előző kimutatáshoz hasonlót kérek továbbá Eger MJV Közgyűlésének öt állandó bizottsága külsős és belsős tagjainak hiányzásáról.

Az indokolt vagy indokolatlan hiányzások, illetve azok szabályozatlansága, a bejelentések illetve szankciók elmaradása továbbá az utóbbi időben megszaporodott bizottsági ülések miatt kérem, hogy mérlegelje a Közgyűlés szervezeti és működési szabályzatának a hiányzásokra és azok szankcionálására vonatkozó részének felülvizsgálatát.

Vajon mennyi hiányzás kell egy lemondáshoz? Jung László képviselő úr azért párszor hiányzott az említett időszakban. Pápáról nehéz képviselni az egrieket, és ez a helyzet nem változott az utóbbi időkben sem. Részletek a korábbiakról itt és itt.

jung.jpg

Szólj hozzá

eger levél hiányzás lmp jung lászló