2012. feb 04.

Az Új Ellenállás Egerben is!

írta: szénhidra
Az Új Ellenállás Egerben is!

Az Új Ellenállás csatlakozott a Szolidaritás Egri Csoportja által szervezett demonstrációhoz. A demonstráción Heves megye 1. sz választókerület képviselőjének, Habis Lászlónak címzett és felolvasott levélből idézünk:

"Tisztelt Képviselő Úr!


A FIDESZ-KDNP választási programfüzetében, mely a ”Nemzeti ügyek politikája” címet viseli a 92. oldalon Önök az alábbiakat rögzítik:

„Meggyőződésünk, hogy minden olyan politikai törekvés, amely a szabadság korlátozása mellett kecsegtet a jólét hamis illúziójával, csak hazugságra épülhet. Valódi jólét szabadság nélkül nem képzelhető el. A szabad élet legfőbb garanciája pedig a törvényes rend, éppen ezért a mindenkori kormány alapvető feladata, hogy a kiváltságok helyett polgárainak tulajdonát, a jogbiztonságot és a törvényességet védelmezze. Mindennek kiindulópontja, hogy maga az állam is törvénytisztelő legyen.” Az Önök választási programja így folytatódik: „Jogállami keretek között elfogadhatatlan, hogy parlamenti többsége birtokában a kormány alkotmánysértő törvények sorával bizonytalanítsa el állampolgárait, sodorja veszélybe a jogbiztonság alapelvét.” 

Tisztelt Képviselő Úr! 

Önök gyalázatosan félrevezettek minket, választókat, mikor elhitették velünk, hogy tisztelni, és védeni fogják a jogállamot!

Kellő tisztelettel:
A Szolidaritás Mozgalom egri Csoportja"

További részletek itt és itt

 

 

 

Szólj hozzá

eger szolidaritás lmp lmp eger új ellenállás