2009. jún 22.

Egerben is megalakult az LMP

írta: Sophie_27
Egerben is megalakult az LMP

Egerben is megalakult a Lehet Más a Politika elnevezésű szervezet. A kezdeményezés célja, hogy az emberek újra bízzanak a politikusokban, emellett 2007 óta konkrét programokkal készülnek, hogy párttá alakulásuk után eredményes javaslatokat tehessenek a kormány elé. 

A Lehet Más a Politika párt meghatározó szereplője lesz a magyar politikai életnek – mondta Ivády Gábor Európa parlamenti képviselő-jelölt Egerben. Hozzátette: az LMP azzal a céllal alakult, hogy visszaadja az embereknek a politikába és a politikusokba vetett hitét. A párt Egerben is létrejött, a megyei koordinátor pedig Jakab Jusztina lett.

Az LMP minden területre kiterjedő konkrét javaslatokkal készül a válság kezelésére. Emellett indulnak az Európa parlamenti választásokon és meggyőződésük, hogy jövőre bejutnak a magyar parlamentbe is. Céljuk a vidék értékeinek megőrzése, munkahelyek teremtése, átlátható iskolarendszer és hatékonyabb szociális ellátó rendszer létrehozása. A Lehet Más a Politika kezdeményezés a választási kampányok finanszírozását is megreformálná, a költségeket ugyanis 50 millió forintban maximalizálná. Az LMP képviselői a jövőben a valós demokráciáért küzdenek, hogy mindenki beleszólhasson a közös ügyekbe.

Forrás: tveger.hu   Antal Anett, 2009. április 27.

 

Szólj hozzá

sajtó eger alakulás ivády gábor jakab jusztina