Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

 

A Lehet Más a Politika egri csoportja e nyilatkozatban foglal állást a kultúra és minden politikai hovatartozás vagy egyéb körülmény miatt listára helyezett vagy hátrányosan megkülönböztetett művész mellett. Az egriugyek.hu portál értesülései nyomán napvilágra került információk szerint Egerben ez a megkülönböztetés tapasztalható. A Kultúra Magyar Városában 2012-ben méltatlan, hogy színészeket, előadóművészeket válogatott módon megkülönböztethetnek. A politikának nem szabad odáig eljutnia, hogy a rossz emlékű „Tiltott, Tűrt, Támogatott” rendszer visszatérjen.

Az LMP szeretne tisztán látni a kialakult helyzetben, ezért kéri a várost vezető Fidesz-KDNP-Lokálpatrióta szövetséget, hogy egyértelműen határolódjon el az Eger kulturális életét beárnyékoló és a művészeti élettel össze nem egyeztethető politikai állásfoglalásoktól és hatalmi helyzetből való visszaélésektől.

Eger, 2012. április 18.

LMP egri csoport
dr. Csarnó Ákos
zenész, képviselő

A bejegyzés trackback címe:

http://lmpeger.blog.hu/api/trackback/id/tr844460106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

bus 2012.04.19. 11:42:53

Habis László tönkretette az egált, az ország legjobb és legrégebbi klubját, nekem az fáj a legjobban, hogy mintha ez már senkit sem zavarna, túlléptünk rajta és kész. Mindez azért mert egy bankár politikus, aki igazából nem is fideszes, nem is knp-s, mindig oda fekszik, ahol hasznot remél, lefeküdt a miép-jobbik-64vármegye-szélsőjobbnK, ODA ADTA VOLNA NEKIK A klubot, a parkot, mindent Sneider szavazatáért. De már nincs Sneider, és nincs jobbik-függőség, abban reménykedtünk mindannyian, hogy Rázsi Botond rendbeteszi ezeket a mocskos ügyeket, erre Juhász Mihályt tulajdonképpen lbetiltotta egerben habis. Rázsi úr meg asszisztál ehhez, ahelyett, hogy tenne valamit. Eger lett mára az egyik leggázabb város, sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!