2010. aug 20.

Ludányi Csaba

írta: kebes
Ludányi Csaba

Eger 11. választókerület: Ludányi Csaba
Ludányi Csaba szórólapja >  

1977-ben születtem Egerben, 1986-ig a Cifrakapu úton, azóta pedig napjainkig a Rákóczi úton élek. Tanulmányaimat helyben, a Tinódi Sebestyén (akkoriban még 9. Sz.) Általános Iskolában, majd a Neumann János Közgazdasági Szakközépiskola és Gimnázium padjaiban folytattam. 2002-ben a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karán végeztem geográfusként.

2003 óta a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságán dolgozom, így alkalmam volt ismereteket szerezni a közigazgatási, hatósági és szakhatósági eljárásokkal kapcsolatban. Mindennapos munkám során többek között terület- és településfejlesztési koncepciókat, rendezési terveket véleményezek. Hiszek benne, hogy lehetséges egy települést jól és logikusan, az ökológiai és környezeti szempontok figyelembe vétele mellett is fejleszteni, valamint abban, hogy akár jól átgondolt, kisebb mértékű változtatásokkal is sokat lehet tenni egy élhetőbb városi környezetért, ezáltal közérzetünkért.
 
A Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület volt ügyvezetőjeként, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület tagjaként társaimmal számos városi rendezvény és program keretében igyekeztünk továbbadni a környezettudatos viselkedés és fogyasztás elveit mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztályok részére.
 
A mindennapokban kerékpárral, gyalog és gépjárművel egyaránt közlekedem Eger útjain, így több oldalról is naponta tapasztalom az egri közlekedés és közlekedésbiztonság helyzetét és nehézségeit.
 
Szabadidőmet igyekszem túrázással és szabadtéri sportokkal tölteni, többnyire a környező hegyekben és erdőkben.
 
Szólj hozzá

eger ludányi csaba önkormányzati választások 2010